To je to što me zanima!

Ugrađivao joj silikone i 'usput' slikao genitalije za svoj 'album'

Kirurgu je tijekom operacije pogled, slučajno ili ne, pao na genitalije pacijentice koja je bila pokrivena kirurškom plahtom. Kaže da ih je slikao iz profesionalnih razloga
Vidi originalni članak

Ugledni estetski kirurg koji je suspendiran s posla nakon što je otkriveno da je svojim iPhoneom fotografirao genitalije pacijentice vraćen je u kiruršku salu. 

Dr. Eric Scholten pacijentici je povećavao grudi u privatnoj bolnici Fitzwilliam u Petersboroughu, te ju je za vrijeme operacije, i bez njezina pristanka, fotografirao. 

Uvijek u svoj portfelj dodajem fotografije ženskih genitalija kako bi potencijalnim pacijenticama lakše objasnio koji problem imaju i kako im mogu pomoći. Nadao sam se, uz vaš pristanak, to učiniti i s fotografijom na kojoj ste vi. Naravno da bih taj potez s vama raspravio, rekao je pacijentici na sudu

Sholten, koji je jedan od vodećih estetskih kirurga u Velikoj Britaniji, tako je 'zaradio' suspenziju na 18 mjeseci. No, njegova žalba je usvojena i vratili su ga na posao. 

Kirurg je ženu operirao u veljači prošle godine te mu je pogled, slučajno ili ne, pao na genitalije pacijentice koja je bila pokrivena kirurškom plahtom. Kratko je prokomentirao anatomiju žene zajedno s ostatkom osoblja i rekao kako će ju fotografirati iPhoneom.  Kasnije se ispričao za svoj čin i rekao kako je imao ''najbolje namjere''.

- Moj interes je bio profesionalan. Uvijek u svoj portfelj dodajem fotografije ženskih genitalija kako bi potencijalnim pacijenticama lakše objasnio koji problem imaju i kako im mogu pomoći. Nadao sam se, uz vaš pristanak, to učiniti i s fotografijom na kojoj ste vi. Naravno da bih taj potez s vama raspravio - rekao je pacijentici na sudu.  

Njegova obrana na sudu je objasnila kako je riječ o posebnom slučaju te da ničime nije ugrozio pacijenticu, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Danijela1_2 20.02.2013.

    sama si je trazila

  • joso44 19.02.2013.

    ha i bit ce slike s marsa

  • FK2806 18.02.2013.

    A nije sigurno platio pdv na slike !

Komentiraj...
Vidi sve komentare