To je to što me zanima!

Ugriz zmije: Prekasno je došla u bolnicu, noga joj je pocrnjela

Šokantna fotografija objavljena je na Instagramu. Curicu (13) je ugrizla zmija. Prvo su je liječili lokalni medicinari, a tek kad joj je noga 'odumrla' završila je u bolnici
Vidi originalni članak

Djevojčica (13) iz Venezuele završila je u bolnici nakon što joj je noga "odumrla" od ugriza zmije. Djevojčici su liječnici nogu u međuvremenu vjerojatno amputirali. 

Nakon što ju je ugrizla zmija djevojčicu su najprije liječili domorodačkim lijekovima, no nakon što joj je potkoljenica potpuno pocrnjela odvezli su je u bolnicu u Caracasu. Fotografija je objavljena na Instagramu, a snimljena je izgleda u bolnici.

Liječnici koji su za Daily Mail analizirali fotografiju kažu da je i druga noga djevojčice jako mršava te postoji mogućnost da će i ona "odumrijeti". 

Liječnici pretpostavljaju da su djevojčici lokalni medicinari davali neku vrstu antibiotika, a djevojčica nije dobila protuotrov.  


Idi na 24sata

Komentari 50

  • Linz 02.11.2014.

    Šokantno!

  • komentator s marsa 31.10.2014.

    prestrašno da se još uvijek ovakve stvari događaju.

  • MAX 2010 30.10.2014.

    Imunološki je jedini radio protuotrov za domaće zmije a uvoziti će se iz JAR-a za mambe Iili čegrtuše ali kako imamo puno vračeva nema problema osim ako neki poskok ne uspije ugristi političara za penis........

Komentiraj...
Vidi sve komentare