To je to što me zanima!

Ugrizao policajca za nogu, jer njegov pas to nije uspio

Muškarac (52) odupirao se uhićenju, pa je napao policajca. Naredio je psu neka ga ugrize, no kako se policajac obranio, sam ga je ugrizao za nogu...
Vidi originalni članak

Josip Sedlar (52) iz Frkuljevca Mihovljanskog ometao je u četvrtak radove na cesti svojim neregistriranim traktorom. Radnike tvrtke Gradex & Co. na izgradnji vodovoda je bez razloga vrijeđao te su oni nazvali policiju. Sedlar se nije smirio ni dolaskom policajaca te je i njih vrijeđao i omalovažavao. Policajci su ga tada pokušali obuzdati i privesti, no on je na njih počeo huškati svog psa. Policajac se obranio od psa, ali ne i od Sedlara koji ga je ugrizao za nogu. Priveli su ga u policijsku postaju i 'zaradio' je prijavu zbog napada na službenu osobu i narušavanje javnog reda i mira.
Prema riječima Josipa Sedlara, on je parkirao traktor, jer je želio spriječiti radove, dok se ne utvrdi tko će platiti štetu koja će se napraviti, jer su asfaltiranje mještani sami platili. Kazao je da nikog nije vrijeđao niti napadao, te priznao da je ugrizao policajca, ali tek nakon što ga je kako tvrdi, policajac bez upozorenja gurnuo na pod i pokušao vezati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stara50 27.11.2009.

    na ulazu u dvorište je tablica sa njegovom slikom i upozorenje \"OŠTAR GAZDA\"

  • bluesky 26.11.2009.

    almaminjo...hahahahahahahahaha....najbolji komentar....

  • almaminjo 26.11.2009.

    ...sad bi njegova žena njega trebala smjestiti u kućicu a psa u bračni krevet

Komentiraj...
Vidi sve komentare