To je to što me zanima!

Ugušila se tijekom seksa, a on je i nakon toga spavao s njom?

Muškarca (41) uhitila je policija, a navodno je imao seksualne odnose s djevojkom i nakon što je ona umrla. Njeno mrtvo tijelo pronašli su u motelskoj sobi blizu Milana
Vidi originalni članak

Muškarca (41) iz Italije sumnjiče za ubojstvo i seksanje s mrtvim tijelom djevojke Lavinije Simone Ailoaiei (18) iz Rumunjske. Sumnja se kako je djevojku muškarac ubio nakon što je seksualna igra krenula po zlu.

Corriere della Sera javlja kako su Andrea Pizzocoloa uhitili nakon što su u motelu pronašli mrtvo tijelo djevojke u talijanskoj Lombardiji. 

Navodno priznao zločin: Izgubio sam živce

Pizzocolo je navodno priznao zločin te je rekao da je "izgubio živce" nakon što je njegova ljubavnica preminula u petak navečer. Policija mu je ušla u trag zahvaljujući ručniku kojeg su pronašli u polju kukuruza blizu motela. Ručnik je inače iz motela u kojem je par prespavao u Stradi, južno od Milana.

Par se navodno upoznao preko interneta, a prvi put su se sreli u motelu Moon u srijedu navečer. U motel su se vratili ponovno u petak, a djevojku nisu od petka navečer vidjeli. 

Njezino mrtvo tijelo odvezao u drugi motel

Tijekom seksualne igre, djevojka je oko vrata imala plastično uže, koje se u jednom trenutku zapetljalo. Muškarac je navodno pokušao otpetljati uže, ali se djevojka ugušila. Njeno tijelo je Pizzocolo autom odvezao u drugi motel. Prijavio se u motelu oko 17 sati u petak te je tijelo odveo u sobu, bez da je itko išta posumnjao.

Seksao se s mrtvom djevojkom i ostavio ju u kadi

U motelu je navodno imao seksualni odnos s mrtvom djevojkom, nakon čega ju je ostavio u kadi. Njeno tijelo su pronašli u motelskoj sobi, a osobnu iskaznicu i mobitel su pronašli u restoranu na zapadu Milana. Tijelo djevojke poslano je na obdukciju, a muškarac je trenutačno u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • medsr 13.09.2013.

    eto šta uradi internet....luđaka strpati tamo di spada

  • mama2misa 13.09.2013.

    ne razumijem te likove koji preko takvih mreža traže partnere kad se zna da je svaki drugi potencijalni ubojica,silovatelj ili jednostavno luđak...

  • Alice13 13.09.2013.

    Pitam se da li su takvi bolesni umovi rodjeni s tim nekim tikom u glavi ili je kriv roditeljski odgoj i mozda neki drugi cimbenici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare