To je to što me zanima!

Uhićena dvojica muškarca radi izručenja Italiji i Njemačkoj

Za Daruvarčaninom (32) je Njemačka izdala uhidbeni nalog zbog krađe. Muškarca (57) iz Garešnice traži Italija jer nije odslužio do kraja kaznu zatvora u toj državi
Vidi originalni članak

Temeljem uhidbenog naloga EU na području Bjelovarsko-bilogorske županije u utorak je policija uhitila dvije osobe. Jednog muškarca traži Italija a drugog Njemačka. 

Anka Turek Novak, istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda, u srijedu je poslijepodne odredila istražni zatvor 32-godišnjem muškarcu s područja Daruvara i 57-godišnjem muškarcu s područja Garešnice, zbog opasnosti od bijega. 

Za Daruvarčaninom je Njemačka izdala uhidbeni nalog zbog kaznenog djela razbojničke krađe. Drugi kojeg potražuje Italija i koji je s područja Garešnice, je u toj zemlji osuđen na višegodišnju kaznu zatvora zbog počinjenja više kaznenih djela, ali kaznu nije odslužio do kraja. Ostalo mu je nešto više od šest godina zatvora i to je bio razlog za izdavanjem uhidbenog naloga za područje EU. 

Obojica su po uhićenju ispitana u bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu, koje je predložilo Županijskom sudu da im odredi istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Putschi 04.07.2013.

    Kad je onaj udbaski smrad na redu? Ili "nece vrana vrani oko da iskopa" !

  • Antena 04.07.2013.

    Pa zasto ste ih uhitili sta je jedan lopov naspram ubojice i udbasa? Mora da se salite, mislite Svabama izruciti desetak sitnih lopova u zamjenu za jednog udbasa, ha-ha!

  • dipsy2010 03.07.2013.

    Jedina pozitivna stvar koju imamo od EU.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare