To je to što me zanima!

Uhićena kriminalna skupina, među njima državljani Srbije

Međunarodna kriminalna skupina je, prema saznanjima talijanskih istražitelja, u Vicenzi studentima i učenicima prodavala marihuanu nabavljenu u Španjolskoj
Vidi originalni članak

Talijanska policija uhitila je u Vicenzi desetočlanu skupinu osumnjičenu za trgovinu drogom, a među njima je naviše državljana Srbije, objavili su u utorak beogradski portali i elektronički mediji.

Međunarodna kriminalna skupina je, prema saznanjima talijanskih istražitelja, u Vicenzi studentima i učenicima prodavala marihuanu nabavljenu u Španjolskoj.

Među uhićenima su i tri Talijana i jedan Rumunj. Pozivajući se na pisanje portala Giornale di Vicenza, beogradski mediji navode da su uhićeni drogu iz Španjolske dovozili u Italiju kamionima i prodavali je u urbanim dijelovima grada.

Talijanska je policija u akciji uhićenja zaplijenila i više automobila - tri audija, mercedes i BMW,  5,5 kilograma marihuane, stabljike kanabisa, 22 mobilna telefona i brojne SIM kartice, te 10.000 eura u gotovini.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • -Lima-ZG-U-❤ 09.06.2020.

    Jaka stvar pa kaj srbi nemaju svoje novine da pisu o njima, zakaj bi to nas interesiralo a Pupovac ionak cita samo srpske novine....

Komentiraj...
Vidi sve komentare