To je to što me zanima!

Uhićeni lopovi koji su opljačkali stan Dejana Lovrena u Zagrebu

Osumnjičeni su opljačkali više stanova, a stan Lovrena opljačkali su u lipnju, dok je nogometaš spavao. Lopovi su uhićeni u iznajmljenom stanu u Radničkoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Četiri mladića, u dobi između 25 i 33 godine, osumnjičena za pljačku stana Dejana Lovrena uhićena su u ponedjeljak u Zagrebu.

Osumnjičeni su opljačkali više stanova, a Lovrenov stan opljačkali su u lipnju, dok je nogometaš spavao. Lopovi su uhićeni u iznajmljenom stanu u Radničkoj ulici, piše Jutarnji list.

Susjedi kažu da ne znaju tko je tu živio, ali da se oko stana uvijek vrzmalo više mladića koji su se nerijetko osvrtali pri izlasku iz zgrade.

Policija je u ponedjeljak i utorak dežurala pred stanom. U zgradi, kao i na okolnim zgradama, nalaze se nadzorne kamere, tako da se ne isključuje mogućnost da bi snimke s njih mogle poslužiti istražiteljima kao dokaz u istrazi.

Podsjetimo, lopovi su sredinom lipnja pod okriljem noći upali u dvoetažni stan na Bukovcu iz kojeg su ukrali novac i zlato veće vrijednosti. 

- Nisam čuo apsolutno ništa, kao da su mi ubacili nešto u stan da čvrsto zaspim. Mogli su mi oteti djecu, a ja to ne bih uopće primijetio - rekao je Lovren za Sportske novosti nakon pljačke.

Inače, i 2010. godine nogometaš je bio meta lopovima koji su mu također opustošili stan te ukrali automobil.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fenix77 20.09.2017.

    To je zahvala za svjedočenje!! Kad će otkriti zagonđiju??

  • MasterBaiter_1 20.09.2017.

    Vise se ne smijem ni nerijetko osvrtati pri izlazu iz stana.

  • digić 20.09.2017.

    Znaju oni kam treba iti pa nebudu išli krasti u dječi vrtić kaj je to smješno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare