To je to što me zanima!

Uhićeni Miljenko Ptiček više nije šef varaždinskih Parkova

Uhićen je zbog sumnji da je počinio više od 80 kaznenih djela, oštetio Grad Varaždin za dva milijuna kuna te za sebe namaknuo više od 250 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Miljenka Ptičeka u ponedjeljak su smijenili s funkcije direktora varaždinskog komunalnog poduzeća Parkovi. Smijenio ga je Nadzorni odbor jer zbog uhićenja ne može obavljati dužnost. 

- Tvrtka mora nastaviti s radom, a to je nemoguće bez direktora – rekla je Darinka Hajduk Vučić, predsjednica Nadzornog odbora Parkova te dodala da je za v.d. direktora imenovana rukovoditeljica RJ Groblje, Romana Brkić Knežević. Ptiček se od četvrtka u istražnom centru Županijskog suda u Varaždinu. Uhićen je zbog sumnji da je počinio više od 80 kaznenih djela, oštetio Grad Varaždin za dva milijuna kuna te za sebe namaknuo više od 250 tisuća kuna. 

U ponedjeljak ga je sutkinja upoznala s istražnim zahtjevom, a do utorka navečer će odlučiti hoće li Ptiček u pritvor. Kako je smijenjen s čela Parkova, ne postoji više mogućnost da ponovi kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti. Međutim, prije nego se ispitaju svi svjedoci, postoji bojazan da bi mogao utjecati na njihove iskaze. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mixer 28.12.2010.

    Čačića-Čvapčića za Advokata, kao poštenog i uglednog građanina Varaždina...

  • be yourself 28.12.2010.

    Nije kriv sve dok se ne dokaže, he he he.

  • dewillyoung 27.12.2010.

    nije vise sef -pazi cuda ??? ma mora da se netko zaj.bo ,hahah ,cudno da ga niste vratili na staro mjesto jos par godina ,ja sam istinski šokiran !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare