To je to što me zanima!

Uhićeni na djelu: Zatekli ih sa provalničkim alatom u rukama

Lopovi koji su prije dva dana provalili u zgradu u Rovinju ulovljeni su prije nego što su uspjeli išza ukrasti. Rijel je o 22-godišnjoj talijanki i maoljetniku, također talijanskom državljaninu
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom talijanskom državljankom i maloljetnim talijanskim državljaninom te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo teška krađa. Naime, nakon zaprimljene dojave da su uočene sumnjive osobe kako obilaze stambenu zgradu, policijski službenici su brzom reakcijom,  u zgradi u Istarskoj ulici zatekli osumnjičenu djevojku i mladića, koji su kod sebe imali razni provalnički alat. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni, prije zatjecanja, 12. kolovoza oko 16, 40 sati provalili prvo u stambenu zgradu u Ulici Sveti Vid nakon čega su oko 17 sati provalili ulazna vrata zgrade u Istarskoj ulici. Nakon što su provalili, unutar zgrada obilazili su stanove, no u njih nisu uspjeli provalili jer su ih u tome spriječila policija.

Protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku te se nad njima kriminalističko istraživanje nastavlja zbog sumnje da  su počinili slična kaznena djela i na području drugih policijskih uprava.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Saleagr 15.08.2018.

    Nema goreg osjecaja nego kad znas da ti je neko rovario po stanu ili kuci dok si ti spavao/spavala.

  • Dario Buden Dubec 14.08.2018.

    Sta ste vi napisali....provalili, ali nisu provalili, tesku krađu napravili, a nisu nista ukrali.... Pa jel jesu ista napravili ili su pokusali napraviti.... ili sam ja gl...up pa vas novinare ne razumijem.

  • ajetodoo 14.08.2018.

    Opet ti Talijani iz Rumunjske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare