To je to što me zanima!

'Uhićeni Petrov je pucao u čelo čovjeku iz Škabrnje i ubio ga'

U Benkovcu se priča kako je Renato Petrov bio posebno brutalan prema Hrvatima iako je i sam Hrvat. Pokojni otac mu je bio oficir JNA, a majka živi u Benkovcu...
Vidi originalni članak

Renato Petrov (43) Hrvat s otoka Ugljana uhićen je u Düsseldorfu temeljem Interpolove tjeralice. Još 1998. pravomoćno je osuđen na 20 godina jer je, kako među ostalim stoji u obrazloženju presude, pucao u čelo starijem Škabrnjaninu u njegovoj kući.

- Prije rata se družio samo sa Srbima. Bio je sitni lopov - rekli su čelnici UHDDR-a u Benkovcu Danijel Gašpar i Milan Marić.

- Nisu ga htjeli u krajinskoj paravojsci jer je Hrvat. Ubacio ga je prijatelj, tjelohranitelj Jovana Raškovića - pričaju Gašpar i Marić.

U Benkovcu se priča kako je bio posebno brutalan prema Hrvatima. Pokojni otac mu je bio oficir JNA, a majka živi u Benkovcu. Navodno nema kontakte sa sinom koji je nakon Oluje živio u Bosni i Srbiji, odakle je sa suprugom i dvoje djece preselio u SAD.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kozara 06.04.2011.

    dobar neki covjek.

  • idiupickumaterinu 06.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • likvidatori 06.04.2011.

    ahaa petrov hrvat.. isto ko i ja englez.. vi novinari ste najobičnije svinje i idioti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare