To je to što me zanima!

Uhićeno šest razbojnika: Imali steroide, sudjelovali u tučnjavi

Policija je, pretragom vozila i njihovih domova, pronašla 22 ampule tvari zabranjenih u sportu, pištolj, tri komada streljiva, još jedan spremnik i 45 komada streljiva
Vidi originalni članak

Riječka policija je u suradnji s kolegama  iz kriminalističke i Interventne jedinice provela kriminalističko istraživanje vezano za počinjenje više kaznenih djela osoba u dobi od 22 do 44 godine, a rezultat bio šest uhićenja i pretraga njihovih domova, plovila i ostalih prostorija. 

Spomenuti su početkom studenoga, u ugostiteljskom objektu na području Viškova, fizički napali trojicu hrvatskih državljana starosti 18 i 19 godina, pri čemu su jednog 18-godišnjaka teško ozlijedili, a drugom oteli mobitel i lančić u vrijednosti oko 2.800 kuna.

Tijekom pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenih na području Rujevice, i to 11 osobnih vozila, tri teretna vozila i jednog plovila, pronađene su i oduzete 22 ampule sa tvarima zabranjenim u sportu (steroidi), pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva te još jedan spremnik i 45 komada streljiva. Za jednim od uhićenih bila je raspisana bila i potraga zbog ranije počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. 

Zbog neovlaštenog posjedovanja oružja protiv jednog je podnijeta prekršajna prijava, a svih šestoro zaradili kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sudjelovanja u tučnjavi, nanošenju teških tjelesnih ozljeda i onih u pokušaju. Osim toga prijavljeni su i zbog krađe i neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu. Petorica je završila u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zbalog 07.12.2018.

    Banda Roma koja hara Rijekom, bilo bi ljepo kada bi institucije odradile svoj posao !

  • cimerrr 07.12.2018.

    Tvari zabranjene u sportu se zovu droga. Narkomani ubrizgavaju svakodnevno steroide kako bi narasli,nažalost ta droga razara unutrašnje organe,a djeluje i na mozak,pojačanom agresivnošću.

  • branimir220250 07.12.2018.

    Nije fer dećki se malo zaigrali pa u bajbuk napravdi Boga😪🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare