To je to što me zanima!

Opljačkali i ubili starca (84): Uhitili su troje osumnjičenih

Dvojicu muškaraca i ženu terete da su maskirani ušli u u kuću 84-godišnjaka u Budrovcima i oteli mu nekoliko desetaka tisuća kuna, pritom su starca izudarali
Vidi originalni članak

Osječko-baranjska policija uhitila je dvojicu muškaraca i ženu osumnjičene da su potkraj listopada prošle godine opljačkali 84-godišnjaka iz Budrovaca kod Đakova, te ga pritom pretukli i nanijeli ozljede od kojih je naknadno umro, izvijestili su u petak u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Policijski glasnogovornik Darijo Premec kazao je u petak na konferenciji za novinare kako se 34-godišnjak i 39-godišnjak te 50-godišnjakinja, svi s područja Brodsko-posavske županije, terete da su 24. listopada navečer maskirani ušli u kuću 84-godišnjaka u Budrovcima i oteli mu nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Pritom su starca izudarali, zbog čega je prevezen u osječki KBC gdje je od zadobivenih ozljeda 1. prosinca umro.

Sudac istrage osječkog Županijskog suda osumnjičenima je odredio jednomjesečni istražni zatvor, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • case54 28.01.2017.

    odma sa njima i takima kao oni na bauštelu nikaki zatvor riješiš 2 muhe jednim udarcem radit mješat beton i onako u građevini fali ljudi i nemoramo ih onda uvozit i tražit radnu snagu

  • sjever i jug 27.01.2017.

    smradovi ..suge i kuge.. . ..tuci starca od 84.g. ma odmah 🔫 u celo..

  • ravnicaslavonije1 27.01.2017.

    imena i slike objaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare