To je to što me zanima!

Uhitili aktivista Sašu Radovića, ucjenjivao je Ivana Čermaka?

Navodno je pisac i aktivist Saša Radović tražio milijun eura od generala Ivana Čermaka, javlja Novi list. Policija u priopćenju nije otkrila identitet ucjenjuvača
Vidi originalni članak

General Ivan Čermak nedavno je policiji prijavio ga ucjenjuje čovjek kojeg od ranije poznaje, rekao je na konferenciji za medije u četvrtak Marko Mikulić, načelnik sektora krim policije. Novi list piše kako se radi o Saši Radoviću, koji je aktivist i pisac, a htio je od Čermaka iznuditi novac kako bi ga prestao prozivati kao ratnog profitera.

Muškarac je u ucjenama ustrajao te je Čermak uspio pregovarati da mu smanji svotu novca koju mu mora dati. Dio tog novca je od Čermaka dobio oko 17 sati u srijedu kraj tunela Učka. Nakon što je novac uzeo policija je imala dovoljno dokaza te su ga priveli. Osim njega, priveli su i njegovu ženu.

Saša Radović je inače jedan od sudionika prosvjeda 'Stegnite vi svoj remen, bando lopovska', a tad je prozivao ratne profitere i kriminalce. Često je spominjao Čermaka zbog čega su prijetili tužbama, piše Novi list

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Prva Proleterska_1 18.11.2011.

    E ova dika od generala je odma posle Oluje za sebe okupirala donju privatnu benzinsku pumpu, trošila sve svoje vrijeme na usposobljavanju, kao i preko komunikacije sa neprijateljem tražila i ucenjivala sa rušenjem iste, vlasnika- dugogodišnji gastarbajter- a ,ne lopov ko on , ako mu vlasnik ne " proda " pumpu. Na stegu svojih jedinica je potpuno zaboravio , a svoje oficire poćeo podplaćivati , sa davanjem privatnih lokala -privatne imovine - u vlasništvo i najam , a da za to absolutno nikakvih prava nije imao, absolutno nikakvih , jer je bila uspostavljena civilna vlast. Hovno od generala , je svojim neradom na dužnosti prvi krivac za pola obtužbi , koje je HAAG natovorio na leđa gos. generala Gotovine, a krivac je taj hebivetar. Čudi me da oficiri u obranu Gotovine ne počnu iznositi te istine , pa da sud oslobodi ili bar rastereti pola mu natovarenoga od drugih. Još pitanje komandi HV. Postoji li u HV stjegovni postupak i zašto se on ne sprovodi il važi samo za redove.

  • kurtlarVadisi 17.11.2011.

    ahahahahah,točno možeš prepoznat 'saletove' kolege po reketu,kako ga srčano brane lažima o gen.Čermaku,e jeste prozirni,tenisači,ee..neka institucije rade svoj poso,pa da možete osnovat izdanje ''Iz Remetinca'',ahhhhahahhahaahhhahaaa,bando lopovska,pucam od smijeha!

  • kurtlarVadisi 17.11.2011.

    hahahaha,evo lopova! idemo dalje,tenisači,ko je sljedeći,bando s perom,24,jutanji,indeh,pedofil s madagaskara? ovaj je dobro prošo,puky je letio u zrak.sad se vidi,bando soroševa,koga vi zastupate!SVOJ DŽEP !

Komentiraj...
Vidi sve komentare