To je to što me zanima!

Uhitili četvorku kod Koprivnice zbog proizvodnje i prodaje droga, pronašli su im i streljivo

Osumnjičeni su privedeni zbog sumnje na proizvodnju i prodaju droge. Pretragom njihovih kuća i vozila pronađen je amfetamin, kokain i ecstasy. Podnijeta je kaznena prijava...
Vidi originalni članak

Koprivnički policajci nakon istrage su uhitili četiri muškarca zbog sumnje o počinjenju kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih sredstava.

Istragu su proveli nad 42, 48 i 56 – godišnjakom sa šireg koprivničkog područja i osumnjičenim 39-godišnjakom sa šireg križevačkog područja. 

Sumnja se da su osumnjičeni počinili veći broj kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama tako što su  nabavljali, preprodavali i posredovali u prodaji droge amfetamin, kokain i ecstasy. 

Županijski sud u Varaždinu izdao je nalog te je policija pretražila kuće, vozila i muškarce. 

Pretragom je pronađeno i oduzeto 96,87 grama droge amfetamin, 29,04 grama droge kokain, 3,20 grama droge ecstasy, dvije digitalne vage, uređaj za vakuumiranje, vrećice za vakuumiranje, novac i ostalo. 

Kod 39-godišnjaka je pronađeno vojno streljivo, a kod 48-godišnjaka 180,87 grama sitno rezanog duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku - stoji u priopćenju policije. 

Izvješće će dostaviti i nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare