To je to što me zanima!

Uhitili Djeda Mraza: Mladić (23) skinuo masku i 'pao'

Opaki 'Djed’ orobio je dvije trgovine u 15 dana, a građani Slavonskog Broda još strahuju od njega. Policija ga je uhitila skupa s kolegom pljačkašem
Vidi originalni članak

Policajci su u Slavonskom Brodu uhitili dva mladića (20 i 23 godine) zbog pljačke trgovine u Bašićevoj ulici. Njih dvojica su 30. siječnja maskirani upali u trgovinu, izvadili noževe i zatražili novac od zaposlenice. Nije im htjela dati novac i počela je vikati. Lopovi su se preplašili i pobjegli. Nekoliko minuta nakon pljačke uhvatila ih je policija. Istraga je pokazala da je uhićeni 23-godišnjak u prosincu prošle godine opljačkao dvije trgovine, a na sebi je imao kapu Djeda Mraza i šal preko lica. U pljačke je išao na biciklu.
- Bilo je oko 20 sati i vraćala sam se iz dvorišta nakon što sam zaključala mala ulazna vrata. Za mnom je ušao muškarac, sitnije građe. Na glavi je imao kapu Djeda Mraza, a preko lica šal. Zatražio je cigarete, a zatim izvadio nož i rekao da mu predam novac. Skamenila sam se. Djed Mraz kojemu sam se radovala odjednom mi je postao strašan. Nisam imala snage ništa pitati, otvorila sam blagajnu i dala mu utržak - rekla je Ivana Orešić (26), mlada trgovkinja u PAN-ovoj trgovini Anja.
Djed Mraz je s novcem izišao iz trgovine, sjeo na bicikl i odvezao se u noć.
- Nekoliko dana nakon pljačke radila sam u drugoj smjeni. Od straha i znatiželje gledala sam kroz prozor i vidjela Djeda Mraza na biciklu. Stao je i pogledao prema trgovini. Počela sam se tresti. Pomislila sam: 'Evo ga opet’. Pogledala sam oko blagajne, čime bih ga mogla mlatnuti, ali vidio je jednog kupca u trgovini i produžio dalje - rekla je Jasna Tekavčić, poslovođa trgovine.
Iako znaju da je zli Djed Mraz napokon dolijao, trgovkinje je još strah od pomisli na njega.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zita 1 03.02.2010.

    Ja bi savjetovala svima koji rade po shopovima i javnim mijestima, narocito osoblje u malome broju.Nabavite si toljage bilo kojevrste samo da je dugacka i cvrsta.I opleti kada se pojavi prilika.Ta zena nebi tako lako predala dnevnu zaradu da je to bio njezin ducan nego se predala,a on neka pljacka.Pokazao noz ja bi ga udesila da senibi digao sa zemlje dok policija ne stigne.Toga ce bitii sve vise jer narkomana je puno,kako imaju samo stomak tako nesto uciniti?Samo zato sto se nitko ne odupire.

  • fever2 02.02.2010.

    e ovaj Djed Mraz je zaje... i Grincha ;)

  • reklakazala 02.02.2010.

    Djed Mraz na biciklu, kao u Alan Fordu, hi, hi, hi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare