To je to što me zanima!

Uhitili drugog pljačkaša PBZ-a, ranjenog ga prebacili u bolnicu

Osumnjičeni Dešić je bio u autu s odvjetnikom Matajićem i dolazio je iz Bosne i Hercegovine. Prevezli su ga u bolnicu u Slavonski Brod jer je imao prostrjelne rane
Vidi originalni članak

Ivan Dešić (33), kojeg sumnjiče da je zajedno s Andrijom Kljajićem (47) opljačkao poslovnicu PBZ-a u Slavonskom Brodu 12. svibnja ove godine, uhićen je u četvrtak navečer na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu. 

Ivan Dešić je na granični prijelaz Slavonski Brod došao u pratnji poznatog slavonskobrodskog odvjetnika Zorana Matajića.

- On me pozvao i rekao je da se želi predati pošto je shvatio da nema smisla dalje bježati. Našli smo se nedaleko od Bosanskog Broda i krenuli smo za Hrvatsku, jer Dešić želi ispričati sve, odnosno reći koja je bila njegova uloga u ovom kaznenom djelu - rekao je odvjetnik Zoran Matajić. Iz izvora bliskih bolnici doznajemo da je Ivan Dešić dovezene s dvije prostrijelne rane u leđima te s jednom ranom u stopalu desne noge u kojemu se još uvijek nalazi pištoljsko zrno. Njegovo je stanje jako loše, ali život mu nije ugrožen jer mu je najvjerojatnije netko u BiH pomogao neposredno nakon bijega.

Temeljem Interpolove tjeralice i naloga Županijskog suda Ivan Dešić je uhićen, a potom prebačen u slavonskobrodsku bolnicu. 

- Oko 23 sata nakon obavljenog pregleda u bolnici uhićenik je pod posebnom policijskom pratnjom prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagreb - rekao je Antun Jakobović, glasnogovornik PU Brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • AnjaDešić 09.08.2011.

    :)

  • rapanui 24.05.2011.

    a ovdje komentare daju sve sami postenjacinje, nitko od vas ni mrava ne bi zgazio!

  • Nebuloza 20.05.2011.

    Ma sve je to rock'n'roll

Komentiraj...
Vidi sve komentare