To je to što me zanima!

Brutalno prebili mladića (19): Prijeti im do 8 godina zatvora

Uhićena su dvojica 19-godišnjaka nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. U napadu je 19-godišnjak zadobio iznimno teške tjelesne ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Policijska uprava šibensko-kninska objavila je u subotu da su uhitili dvojicu 19-godišnjaka koje povezuju s brutalnim premlaćivanjem mladića (19) u Šibeniku. Nad uhićenim mladićima policija provodi kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, ispred studentske menze na šibenskom Baldekinu u petak točno u podne brutalno je pretučen 19-godišnji mladić sa šireg šibenskog područja. U napadu je 19-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i nakon ukazane prve medicinske pomoći hitno je prebačen na liječenje u KBC Split.

Kako se doznaje iz bolnice, mladić je nakon operacije u stanju inducirane kome. I dalje je životno ugrožen. 

Uhićenima prijeti od jedne do osam godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • ivanbiljan68 11.10.2015.

    Koji je to raspon od 1 do 8 godina?a zna li itko,kakve će doživotne posljedice i traume imati ovaj nesretni dečko? Ja mogu pretpostaviti,jer znam,nažalost,više o tome,a dobro pišu komentatori,treba takvim(ne)ljudima iz magle,stati na kraj,jer po našim sankcijama,ne vidi se boljitka ni progresa,ovi su zakoni za vrtiće.

  • lokal patriota 11.10.2015.

    Neznam da moje sinove tako netko unakazi šta bi bilo. Očito policija u tom području ne radi svoj posao kako treba.Normalno najveći krivac je pravosuđe jer pronalazi rupe u zakonu i pušta ih na slobodu.

  • Pancho 10.10.2015.

    Ne mogu shvatiti da u klincima od 19 godina može biti toliko mržnje,zlobe i nasilja ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare