To je to što me zanima!

Uhitili ga dok je preskakao ogradu da se vrati u zatvor

Harryja Jacksona (25) uhitili su policajci dok je preskakao ogradu kako bi se vratio u zatvor. Inače, u zatvoru je zabranjeno pušenje
Vidi originalni članak

Harry Jackson (25) pobjegao je iz zatvora u Georgiji u SAD-u, u noći na petak, provalio u trgovinu i ukrao 14 kutija cigareta. Zatim se pokušao ponovno ušuljati u zatvor, no uhitili su ga policajci. Šerif Tommy Gregory rekao je u subotu kako su prvo mislili da se radi o dva odvojena incidenta, bijegu iz zatvora i provali. Jacksonu su pomagali i kolege zatvorenici kako bi otvorili elektroničke brave na vratima zatvora. Jedan od čuvara primjetio je 'sumnjive aktivnosti' na nadzornoj kameri te je odmah zapovjedio prebrojavanje zatvorenika. Nedugo nakon što su shvatili da Jackson nedostaje, oglasio se i protuprovalni alarm u trgovini. uhitili su ga dok je pokušavao preskočiti ogradu da se vrati u zatvorsko dvorište.
- Nikad do sada nisam imao zatvorenika koji se sam vratio u zatvor - rekao je šerif. Jackson je u zatvoru zbog zlouporabe droga i napada na policajca, a čeka ga i prijava zbog bijega i provale. Inače, u zatvoru je zabranjeno pušenje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • real 08.03.2009.

    u zatvoru je zabranjeno pusenje, pa je covjek morao izici malo van da popusi koju cigaretu...

  • Bara123 08.03.2009.

    popusio ga je lol

  • plainHal 07.03.2009.

    pošten ili glup...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare