To je to što me zanima!

Uhitili golače: Ženama na ulici pokazivali spolovila

Muškarac je gol šetao po Dežanovcu i ženama pokazivao spolovilo te ih vrijeđao. U isto vrijeme drugi golač je došao pred kuću mlađe žene
Vidi originalni članak

Muškarac (50) u četvrtak se u Dežanovcu kod Bjelovara skinuo gol ispred kuće te je vrijeđao dvije mještanke pokazujući im spolovilo. Nakon toga gol je sjeo na gajbu piva ispred mjesne trgovine. Do dolaska policije pijani muškarac se obukao. Prilikom uhićenja vrijeđao je policajce koji su ga priveli u postaju gdje je prenoćio. Čim se otrijezni prevest će ga na Prekršajni sud. U isto vrijeme u mjestu Končanica muškarac (48) je došao pred ulazna vrata obiteljske kuće mlađe žene, spustio hlače, pokazao joj spolovilo i počeo psovati. Policija ga je istog dana privela na Prekršajni sud u Daruvaru. Dežurna sutkinja odredila mu je zadržavanje u bjelovarskom zatvoru u trajanju od pet dana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • aexion 06.08.2010.

    Kako admini samo kucaju minuse. Posjetilo stranicu sedam novih čitatelja, a deset minusa u pet minuta! Bistro... nema što. Pa jadnici ispravite grešku, a ne lupajte bezveze minuse!

  • aexion 06.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • jebačmajki 06.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare