To je to što me zanima!

Uhitili Hrvata (31): Bludničio nad turistom (7) u autokampu?

Sudac istrage je muškarcu odredio mjesec dana istražnog zatvora zbog postojanja opasnosti da će osumnjičenik puštanjem na slobodu počiniti novo kazneno djelo
Vidi originalni članak

Zbog kaznenog djela spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina, u ponedjeljak je priveden 31-godišnjak, hrvatski državljanin. Dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Splitu ispitao je osumnjičenika, nakon čega su od suca istrage Županijskog suda u Splitu podnijeli prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog postojanja opasnosti da će osumnjičenik puštanjem na slobodu počiniti novo kazneno djelo. Sudac istrage je prihvatio prijedlog te je muškarcu odredio mjesec dana istražnog zatvora. 

Dječak nad kojim je osumnjičeni muškarac bludničio navodno je 7-godišnjak, strani državljanin, koji je s obitelji ljetovao u autokampu na području Splitsko-dalmatinske županije, gdje se sve i dogodilo u nedjelju oko 17.30 sati. Dječak je ispitan putem video linka, a iskaz je dao i njegov otac. Zbog zaštite djeteta, policija nije željela iznositi detalje ovog slučaja. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Anita00 22.07.2015.

    Ovo vise nije normalno...drolje i pedercine su nas najveci problem. Objavljujete imena i prezimena samo onima koji vama pasu...da i koji moderator nije u prije navedenoj ekipi?

  • batmon 22.07.2015.

    jel i tina katanic pedofil?

  • mlinovi cv 22.07.2015.

    nebi toga bilo za vrijeme Tita..,nebi si zamislio to radit ..,vec sad bi na golom otoku kamen do kraja zivota klesao..,ali sad u ovoj modernoj hdz sdp kriminalnoj tvorevini ako ce i dobit za to uvjetnu a nedaj boze ako je i hrvatski branitelj onda stoga nista..,mislim nemoze ni biti hrvatski branitelj ali kod nas se nikad nezna moze li ili nemoze nit su godine vazne nit dal je bio na ratistu ili metlu drzao ..,

Komentiraj...
Vidi sve komentare