To je to što me zanima!

Uhitili kaštelansku dilericu, kod nje našli speed i vrt s 'travom'

Kaštelanka je uhićena u četvrtak kada su je razotkrila Služba kriminaliteta droga. Nakon što su kod nje našli manju količinu droge, u pretresu su još našli 225 grama speeda i 12 stabljika marihuane
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 48-godišnju kaštelansku preprodavačicu speeda i marihuane koja je nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku.

Kaštelanka je uhićena u četvrtak kada su je razotkrila Služba kriminaliteta droga. Riječ je o 48-godišnjakinji koja je kod sebe imala dva grama speeda i 2,8 grama marihuane.

U pretrazi njena doma i drugih prostorija koje koristi na području Kaštela pronađeno je 225 grama speeda i digitalna vaga, a u vrtu 12 komada stabljika marihuane različitih visina, od 30 do 80 centimetara.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the foreigner 19.06.2019.

    Ljudi moji dragi...vi svi koji mislite da država zapljenjenu travu, i druge stvari spale i unište kak govore, razmislite ponovo...nisu ni oni ludi, znaju kolko to vrijedi... pitaj boga kolko puta zaplijene jednu te istu robu...ili ju prodaju samo dalje! Sve to ide nekima ljepo u dep a diler u bajbukanu! I to je istina pa nek me odma zatvore!!!✌💪🏽🔝

  • 14.06.2019.

    Hvalile se kaštelanke da imaju bolju travu nek splićanke...

  • Michelangelo 14.06.2019.

    A ovi što su popljačkali cijelu državu našetavaju se po zagrebu!!Za par stabljika biljke koju je priroda stvorila zbog nekog razloga našao se "pametan" čovjek da brani njenu upotrebu a koliko se nanjušimo otrova iz auspuha nikoga ne zanima!!Bravo za hrabru policiju što su zajebali ženu da pokuša zaraditi za preživljavanje!Sumnjam da ima tri auta i kuću sa vanjskim i unutarnjim bazenom i vjerovatno jacuzzi !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare