To je to što me zanima!

Uhitili klauna koji je brutalno silovao curice po zabavama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija strahuje da ima još dosta žrtava profesionalnog klauna Josea Guadalupea Jimeneza (41) koji je radio po dječjim zabavama. Oteo je i silovao djevojčicu (12)
Vidi originalni članak

Američka policija uhitila je profesionalnog klauna Josea Guadalupea Jimeneza (41) iz Los Angelesa zbog otmice i silovanja 12-godišnjakinje prije devet godina. Otkrili su ga nakon što ga je policija uhitila prošle godine zbog zlostavljanja drugog djeteta i uzela DNK. Posumnjali su da je bilo još žrtava, piše Daily Mail. Klaun umjetničkog imena El Tin Larin optužen je da je oteo djevojčicu, silovao je u autu na školskom parkiralištu, odveo je u obližnji motel gdje ju je još zlostavljao prije nego što je uspjela pobjeći. Cijelo vrijeme nosio je masku.

- Problem je bio u tome što je djevojčica znala o njemu samo da je klaun - rekao je narednik Andrew Goodrich. Policija sada istražuje koliko je još bilo žrtava. El Tin Larin nastupao je zadnjih devet godina po dječjim zabavama diljem Kalifornije. Drže ga u pritvoru pod jamčevinom od milijun dolara.

Slučaj nevjerojatno podsjeća na TV seriju Stephena Kinga It (Ono) u kojoj klaun terorizira djecu. Serija je proglašena najsablasnijim televizijskim programom ikad snimljenim.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • željo_1 28.03.2011.

    E zbog ovakvih ljudi treba postojati smrtna kazna i to odmah.

  • ivicap 28.03.2011.

    Ja imam dvoje djece.Volim ih puno više od života.Mogu samo reči da se ti vražji potomci koji maltrertiraju djecu mogu samo na jedan način rehabilitirati.Prvo im napraviti ono što i njima rade a onda to snimiti i pustiti na nacionalnoj TV.A onda te sotoniste spaliti poslati njihovo gazdi

  • mrva23 27.03.2011.

    bas bolestan klaun...vidi se po njemu..klaun mora biti veseo... vec ako je klaun ko oni koji su vrticima..zelene hlace,zuta majica i crvena perika i nos crveni.. i to je to...ali grozim se svega sto nije ko ovaj moj opisani klaun i da one porculanske lutke..brr.a ovom dozivotno mucenje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare