To je to što me zanima!

Lopov se od policije skrivao u rupi koju je pokrio daskama

Mladić (22) je na imanju u Gredi Breškoj iskopao rupu dva sa dva metra koja mu je služila za skrivanje. Na nju je stavio daske i tepihe i upravo je tamo pronađen
Vidi originalni članak

Policajci su u četvrtak ujutro na području Ivanić Grada u mjestu Greda Breška uhitili Marka Š. (22) . Mladića su uhitili na osnovu tjeralice koja je za njim raspisana zbog provala još u veljači. 

Tada je s još dva muškarca iz Bukovačke ulice u Zagrebu ukrao gotovo milijun kuna, uglavnom u novcu. Nakon uhićenja, 14. veljače doveli su ga u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Selskoj kako bi ga ispitao državni odvjetnik. Pritvorskog nadzornika pitao je može li ga osloboditi lisica kako bi porazgovarao s odvjetnikom. Nakon što mu je nadzornik skinuo lisice odgurnuo ga je i pobjegao. Skrivao se do sad. 

Ide u Remetinec 

Sumnja se da je između veljače i lipnja provalio u još nekoliko kuća i stanova, a policija će ga sada odvesti u Remetinec jer mu je istražni sudac Županijskog suda odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Neslužbeno doznajemo da je muškarac na imanju u Gredi Breškoj iskopao rupu dva sa dva metra koja mu je služila za skrivanje od policije. Na nju je stavio daske i tepihe i upravo tamo je pronađen. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • diba_1 25.08.2012.

    da si u mišiju se rupu sakrio nebi ti uspijelo, pravda spora ali stigne.

  • zvrcko 25.08.2012.

    Novi Sadam.

  • tino1 25.08.2012.

    jeb...milju kuna kad s njima živiš u zemunici hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare