To je to što me zanima!

Uhitili migranta osumnjičenog za ubojstvo policajca u SAD-u

Policajac u Newmanu, malom gradu u sjevernoj Kaliforniji, ustrijeljen je nakon što je zaustavio vozača osumnjičenog da vozi pod utjecajem alkohola, rekle su vlasti
Vidi originalni članak

Ilegalni migrant optužen da je ubio kalifornijskog policajca uhićen je u petak nakon dvodnevne potjere koju je predsjednik Donald Trump naveo vršeći pritisak da se izgradi zid na granici s Meksikom, rekli su dužnosnici.

Osumnjičenik je uhićen u Bakersfieldu, gradu oko 320 km južno od Newmana gdje je policajac ustrijeljen u srijedu, rekao je na konferenciji za novinare šerif okruga Stanislaus Adam Christianson.

Policajac u Newmanu, malom gradu u sjevernoj Kaliforniji, ustrijeljen je nakon što je zaustavio vozača osumnjičenog da vozi pod utjecajem alkohola, rekle su vlasti.

Osumnjičenik je ilegalni imigrant iz Meksika koji tvrdi da je povezan s kriminalnom bandom zvanom Surenos, rekao je Christianson.

Trump je u tweetu u četvrtak spomenuo pucnjavu, nekoliko dana nakon blokade savezne vlade do kojeg je došlo jer njegovom zahtjevu za 5 milijarda dolara za gradnju zida na granici s Meksikom ne žele u Senatu udovoljiti demokrati i neki senatori iz Trumpove vlastite Republikanske stranke.  

Policajac, 33-godišnji Ronil Singh, je bio s Fidžija, a uselio je u Sjedinjene Države i postao policajac, navode vlasti. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.12.2018.

    Zna Trump. I hoce.

  • baja55555 29.12.2018.

    Sad ce teoreticari zavjere reci da je to trump iscenirao sve da moze sto prije izgraditi zid

  • elsie2018 29.12.2018.

    Thank you Jerry Brown , socialist pig just like your father !

Komentiraj...
Vidi sve komentare