To je to što me zanima!

Uhitili mladića kod Pentagona, sumnjali su da nosi eksploziv

Policija je za ABC izvijestila kako su muškarca identificirali kao Yonathana Melakua (22), a protiv njega još nisu podigli optužnicu. Istražuju sadržaj njegove naprtnjače
Vidi originalni članak

Mladića koji je u svojoj torbi navodno nosio materijal za bombu i propagandnu literaturu Al Qa'ide uhitili su u petak na Nacionalnom groblju Arlington u američkom Washingtonu. FBI je kasnije utvrdio kako je materijal u njegovoj torbi bezopasan, javlja ABC.

- U mladićevoj naprtnjači nismo pronašli eksploziv, a sve što smo pronašli smo provjerili te zaključili kako nije opasno - izvijestila je Brenda Heck, specijalna agentica FBI-a. Dodaje kako još analiziraju naprtnjaču. Sumnjaju kako naprtnjača sadrži amonijev nitrat i potrošeno streljivo za automatsko oružje. 

Policija je za ABC izvijestila kako su muškarca identificirali kao Yonathana Melakua (22), a protiv njega još nisu podigli optužnicu. Policija je istaknula kako je još rano za donositi bilo kakve zaključke. Dodaju kako nisu potvrdili da mladić ima bilo kakve veze s terorističkom organizacijom. Navodno su pretresli kuću u kojoj mladić živi te su obavili obavijesne razgovore s dva čovjeka. 

FBI je izvijestio i kako nemaju razloga vjerovati da  mladić surađuje s nekim. Provjerili su i njegov automobil, ali za sada nisu pronašli ništa sporno. Zbog incidenta su u petak ujutro zatvorili sve prometnice oko pentagona, što je uzrokovalo golemu gužvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nesvrstani_1 17.06.2011.

    Koja tehnička i vojna sila drhti od pješaka, ajoooj. Vidi se kakve su demokrate kada ih ugrožavaju na svakoj točki zemlje. Još će i crve vaditi iz zemlje da provjere nisu li puni eksploziva!!

  • ice_man 17.06.2011.

    bolje sprijeci nego lijeci!

  • dusansk 17.06.2011.

    U strahu su VELIKE oči ..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare