To je to što me zanima!

Uhitili mladića koji je prijetio da će ubiti djecu premijera Srbije

Srpski premijer Ivica Dačić je novinarima rekao da se brine zbog obitelji, ali da nikada nije obraćao pažnju na tako nešto i da očekuje da će tako biti i dalje
Vidi originalni članak

Mladić iz okolice Čačka, nazvao je u utorak policiju i poručio da će ubiti djecu premijera Srbije Ivice Dačića

Blic u četvrtak piše da je sumnjivac uhićen u srijedu u Čačku te da je riječ o Ivanu S. (26). Policija  je kod njega našla mobitel preko kojeg je prijetio i 11 kartica. 

Premijer Srbije je novinarima rekao kako se brine zbog obitelji, ali da nikada nije obraćao pažnju na tako nešto i da očekuje da će tako biti i dalje. Rekao je da se s prijetnjama suočavaju stalno i on, ali i drugi državni dužnosnici. 

Ovo nije prva prijetnja upućena na adresu Dačića. Njemu je prije nekoliko mjeseci, odmah nakon potpisivanja sporazuma u Bruxellesu između Beograda i Prištine, upućeno niz prijetnji i uvreda.

>>> Dačiću ne daju na Kosovo pa zaprijetio prekidom pregovora

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MilosrdniAndjeo 11.10.2013.

    Nekoliko pitanja su mi zanimljiva: kako je lik došao do broja mobitela jednog premijera, jer ja da se neznam koliko trudim ne bih mogao doći do broja mobitela našeg Milanovića jer je tajan i zašticeni broj. I kako da tek nakon opetovanih prijetnji preko mobitela su došli do covjeka koji je prijetio. Zar sateliti ne lociraju odmah frekvenciju odakle je nazvano? Sve mi je ovo nekako mutno i moguče da je neka namještaljka da Dačić ispadne žrtva i da mu naraste popularnost uoći skorašnjih lokalnih izbora u Srbiji ali i na Kosovu. Ne zovu njega slučajno mali Sloba, naučio je on ponešto od svog bivšeg šefa:))

  • zng108 10.10.2013.

    kako politicari rade protiv svog naroda to je zaocekivati prijetnje itd,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare