To je to što me zanima!

Uhitili mladića koji je taksistu slomio nogu i razbio mu auto

Mladić (19) vozio se 27. listopada u taksiju, a kad je trebao platiti u vozača je bacio novčić, nasmijao mu se i izašao. Kad su se ponovno sreli, mladić ga je pretukao
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je nakon gotovo mjesec dana uhitila Pavla G. (19) kojeg sumnjiči za brutalan napad na taksista (35)

Kako neslužbeno doznajemo, obijesni mladić vozio se 27. listopada u taksiju, a kada je trebao platiti u vozača je bacio novčić, nasmijao mu se u lice i izašao. Nakon što su se u 21.20 sati ponovno sreli na taksi stajalištu u Dankovečkoj ulici taksist ga je pitao kada mu namjerava platiti 70-ak kuna koliko mu je bio dužan za vožnju. Pavle G. odšetao se i vratio s još jednim muškarcem te su drvenim palicama napali taksista. 

O silini batinjanja dovoljno govori činjenica da su čovjeku slomili potkoljenicu. Nakon što su ga pretukli, palicama su mu razbili i automobil. 

Pavla G. policija je u utorak prepratila sutkinji istrage Županijskog suda koja ga je poslala u istražni zatvor na mjesec dana. Sumnjiče ga za nanošenje teške tjelesne ozljede i oštećenje tuđe stvari za što bi mogao dobiti, ako se utvrdi da je upravo on kriv, do sedam godina zatvora. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi uhitila i drugog napadača. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dominus 29.11.2014.

    kakav frajer s palicom,,seljak klasični

  • Linz 28.11.2014.

    Brutalno...

  • CrokamagraSredstva Za Poten_1 28.11.2014.

    njih sad razbiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare