To je to što me zanima!

Uhitili mladića koji je ukrao laptop iz škole i izazvao požar

Mladi provalnik je 5. rujna iz Osnovne škole Ljudevita Gaja naprije ukrao prijenosno računalo, a zatim i desetak kuna u kovancama iz caffe aparata. Potom je zapalio papir
Vidi originalni članak

Zaprešićka policija uhitila je 18-godišnjaka kojeg tereti da je početkom rujna provalio u osnovnu školu, ukrao laptop i desetak kuna sitniša te je potom zapalio napravivši štetu od dvjesto tisuća kuna.

Policija je, nakon više od tri mjeseca od tog slučaja, osumjičila mladića zbog teške krađe i dovođenja u opasnost drugih osoba općeopasnom radnjom ili djelom.

Mladi provalnik je 5. rujna iz Osnovne škole Ljudevita Gaja naprije ukrao prijenosno računalo, a zatim i desetak kuna u kovancama iz caffe aparata. Potom je zapalio papir, a požar se proširio po unutrašnjosti škole pa je materijalna šteta procijenjena na dvjestotinjak tisuća kuna, izvijestila je zagrebačka policija. Zbog požara i provale, u školi je bio odgođen početak školske godine.

Osim toga, policija sumnjiči 18-godišnjaka  da je, zajedno s 22-godišnjakom, između 13. i 14. studenoga, provalio u trgovinu u Zaprešiću gdje su iz skladišta ukrali povratnu ambalažu koju su naknadno preprodavali po trgovačkim centrima, napravivši štetu od 1700 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bistrijan 24.11.2016.

    budalu na goli otok

  • OrcaPerestrojka 23.11.2016.

    Kad je završil osnovnjak, prije 1 ili 2 godine.

  • Iskrivljena antena 23.11.2016.

    Priča je glupa, kako oni znaju da je on ukrao točno 10 kn u kovanicama? i kako mogu znati da je preko 1 papira zapalio školu, jer taj podadak je smiješan? nije izvedivo. Ili ono da je zaradio 1700 kn na bocama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare