To je to što me zanima!

Uhitili muškarca koji je provalio u Drpićev Porsche

Goran P. (29) s prijateljem je provalio u automobil nakon čega su ipak odustali od krađe. Goran je uhićen dva dana nakon toga s alatom za provalu
Vidi originalni članak

Policija je završila obradu nad Goranom P. (29) za kojeg sumnjaju da je provalio u automobil kojeg koristi Dino Drpić. Goran P. i još jedan muškarac u noći na 20. ožujka, u Ličkoj ulici u Zagrebu na parkiranom Porscheu Cayenne škarama su izrezali lim na stražnjim vratima auta, skinuli ukrasnu plastiku i elektroinstalacije s upravljačke konzole. Nakon toga odustali su od krađe i otišli. Gorana P. policija je dva dana nakon toga uhitila zbog spriječavanja policajaca u obavljanju dužnosti te su kod njega našli alat za provaljivanje. Pomoću toga su ga povezali sa provalom u Drpićev auto. Goran P. nije htio odati sudionika, te policija za njim još uvijek traga.
Drpićev terenac vrijedan je između 500.000 i milijun kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • classic 20.04.2008.

    Dobro.... i ????

  • reklakazala 20.04.2008.

    Dobro je da nije provalio u Nives...

  • sunce22 20.04.2008.

    zanimljivo...čovjek ukrao auto i objavemo mu i cijelo ime i prvo slovo prezimena..silovateljima se daju samo inicijali ...zašto ne daju sliku ,cijelo ime i prezime da kad već nisu zadržani u zatvoru,da se možemo braniti i čuvati od njih!gdje je tu logika!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare