To je to što me zanima!

Uhitili muškarca: Ukrao auto, a onda mu je usred vožnje planuo

Požar su ugasili članovi JVP Slavonski Brod. Očevidom u nazočnosti inspektora zaštite od požara, utvrđeno je, da je požar nastao zbog pregrijanosti rada motora i zapaljenja instalacija
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom s područja Slavonskog Broda zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. 

Naime, policija je tijekom istrage utvrdila da je osumnjičeni 22.travnja iz dvorišta 68-godišnjaka u Slavonskom Brodu odvezao otključani osobni automobil "Polo" slavonskobrodskih registarskih oznaka, a prilikom vožnje u smjeru Rastušja, sjeverno od Broda, oko 18.15 sati, na vozilu je izbio požar, a vozač je pobjegao u nepoznatom smjeru. 

Požar na vozilu ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Očevidom u nazočnosti inspektora zaštite od požara, utvrđeno je, da je požar nastao zbog pregrijanosti rada motora i zapaljenja instalacija. Policijski službenici uspjeli su identificirati počinitelja i kazneno će ga prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Za navedeno kazneno djelo 54-godišnjaku prijeti kazna zatvora do jedne godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • božanstvena_komedija 03.05.2018.

    Pegula:)

  • alcapone123 02.05.2018.

    hahaha ukradeš smeće i smeće ti se zapali.

  • volimpršut 02.05.2018.

    Eto opet VW gori....

Komentiraj...
Vidi sve komentare