To je to što me zanima!

Uhitili petoricu državljana BiH zbog pljačke banke kod Linza

Prema još nepotvrđenim izvještajima, osumnjičeni su priznali da su planirali pljačku banke. Četiri osumnjičena u dobi između 22 i 33 godine doputovali su iz BiH
Vidi originalni članak

Austrijska policija uhitila je pet državljana BiH koji su pokušali opljačkati banku u mjestu Alhaming, u blizini Linza.

Pljačkaši su pokušali ući u banku, međutim, kako je banka bila zatvorena, nisu se uspjeli probiti. Inače, sve se događalo oko 20 minuta prije otvaranja banke i glavni ulaz je bio zaključan, prenosi portal Dnevnik.ba.

Pljačkaši su snimljeni nadzornom kamerom, a jedan od njih je udarao po vratima, usmjeravajući oružje ka službeniku banke koji se nalazio unutra.

Nakon što nisu uspjeli ući u banku, pobjegli su, ali policija je odmah pokrenula potragu za njima i ubrzo su uhićeni.

Prema još nepotvrđenim izvještajima, osumnjičeni su priznali da su planirali pljačku banke. Četiri osumnjičena u dobi između 22 i 33 godine doputovali su iz BiH samo zbog pljačke, dok je peti muškarac (22) već neko vrijeme živio u Austriji. U pokušaju bijega u autu su ostale i tri putovnice, na osnovu kojih su osumnjičeni i identificirani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mustafa Aga 14.06.2014.

    Najgora vrsta ljudi...Zele ziveti na racun znoja ostalih gradjana...

  • GOGI 14.06.2014.

    ma kakvi amateri to su budale sa silnim guzicama...zbog takvih debila narod iz bih se već duže vrijeme uzima s rezervom kad se govori o poštenju...jao njihovim obiteljima koju bandu su odgojili

  • ronceee 14.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare