To je to što me zanima!

Uhitili piromana (65): Zapalio suhu travu, susjedi ga vidjeli

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 65-godišnjak je dobio  kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost  života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom...
Vidi originalni članak

Piroman (65) je zapalio požar u subotu oko 12.30 sati na Putu Bokanjca u Zadru. Zapalio je suhu travu i nisko raslinje usred grada. Vidjeli su ga sugrađani i brzo pozvali policiju, a policajci su ga ubrzo i uhitili.  

Zahvaljuju građanima na brzoj i pravovremenoj akciji. Dojavili su im da je čovjek prošao putem i nešto bacio iza zida, nakon čega je planuo požar, a ovi su požurili na mjesto događaja i uskoro ulovili osumnjičenog. Policajci pozivaju građane da u ova suha ljetna vremena dojave sumnjivo ponašanje kako bi bilo što manje požara u Lijepoj našoj. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 65-godišnjak je dobio  kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost  života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Do sad nije palio požare ili bar nije bio identificiran. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Plehan 31.07.2018.

    Odmah sa njim u zatvor...neka tamo iskaljuje svoje piromanstvo.

  • juricajuric179 30.07.2018.

    Ma ime i prezime, pa da vidimo tko je i što je? Da nebi nasumice uvijek bili dežurni krivci manjine koja drži hdz na vlasti.

  • božanstvena_komedija 30.07.2018.

    Treba prijaviti i svakog tko baca opušak nemarno u suhu travu i ove što ih bacaju iz automobila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare