To je to što me zanima!

Uhitili policajca iz Vukovara: Sumnjiči se za mito, zlouporabu položaja i krivotvorenje isprava

Policijski službenik je 10. veljače 2024. godine rješenjem načelnika Policijske uprave udaljen iz službe te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti
Vidi originalni članak

Policijski službenici, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima (35, 47, 51) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, krivotvorenje isprave te davanje i primanje mita, javlja Policijska uprava vukovarsko-srijemska

SA VISOKOG KAZNENOG SUDA Sud mu smanjio kaznu: Pijan je vozio Zagrebom 143 km/h i odveo svoju djevojku u smrt

Kako navode, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 35-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, tijekom 2023. godine, u više navrata, za novčanu naknadu, neovlašteno otisnuo granične pečate u putnu ispravu 47-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, a čiju putnu ispravu mu je donosio 51-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

- Osumnjičenici su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske, a kaznena prijava podnesena je USKOK-u - javljaju iz policije.

PRIVEDEN JE Muškarac u Splitu napao ženu: Udarao ju je u glavu i bacio na pod. Teško je ozlijeđena

Policijski službenik je 10. veljače 2024. godine rješenjem načelnika Policijske uprave udaljen iz službe te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • yocko 12.02.2024.

    Kad bude taj ured za suzbijanje kriminala došao u Križevce da provjere i vide šta sve rade ovi policajci sa čime sve švercaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare