To je to što me zanima!

Uhitili policajce: Siščaninu (32) 'dilali' povjerljive informacije

Dvojica prometnih policajaca starih 26 i 39 godina uhićeni su zbog sumnje da nisu obavili službenu radnju. 26-godišnjak je Siščaninu (32) omogućio pristup podacima
Vidi originalni članak

Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU sisačko-moslavačke u koordinaciji s USKOK-om su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom prometnih policajaca starosti 26 i 39 godina, te 32-godišnjim Siščaninom.

Policijske službenike se sumnjiči da su zlouporabili svoj položaj  tako da nisu obavili službenu radnju na koju su obvezni, a 26-godišnji policajac službenik je i omogućio pristup službenim podacima neovlaštenoj osobi.

32-godišnji Siščanin je osumnjičen da je poticao jednog od policajaca da zlouporabi položaj službene osobe.

Sva trojica su uhićena te je protiv njih podnesena kaznena prijava USKOK-u radi zlouporabe položaja i ovlasti te trgovanja utjecajem. Tijekom popodnevnih sati svi su dovedeni pritvorskom nadzorniku u Zagrebu.  


Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_39932 18.10.2013.

    imena, kome i kako?

  • leoirex 18.10.2013.

    Da se kažnjavaju svi državni službenici i namještenici zbog toga što ne obavljaju službene radnje u roku ili ih uopće ne obave, 70 % njih dobilo bi otkaze, a ovih 30 % stiglo bi na vrijeme obaviti sve te poslove bez zaostataka, samo da ih se malo jače novčano stimulira varijabilnim dijelom plaće.

  • user_6588 18.10.2013.

    Sramota, zbog takovih se gubi povjerenje u policiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare