To je to što me zanima!

Uhitili serijsku provalnicu (19): Plijen joj vrijedio 370.000 kuna

Mlada provalnica je nakon uhićenja završila u policijskom pritvoru. Zajedno s maloljetnim suradnikom prijavljena je za jednu tešku krađu provaljivanjem...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 19-godišnjakinju koju sumnjiči da je provalama u stanove u zagrebačkom centru, u posljednja dva mjeseca, došla do plijena vrijednog preko 370 tisuća kuna, a u jednoj je provali navodno imala i maloljetnog pomagača.

Mlada provalnica je nakon uhićenja završila u policijskom pritvoru. Zajedno s maloljetnim suradnikom prijavljena je za jednu tešku krađu provaljivanjem, a policija tvrdi da ih je još tri obavila sama, dok su dvije ostale u pokušaju.

"Sumnja se da su 19-godišnjakinja i maloljetnik u prosincu provalili u stan u Masarykovoj ulici, gdje su otuđili  nakit i pričinili štetu od oko 50.000 kuna. Također se sumnja da je 19-godišnjakinja u listopadu, studenom i prosincu ove godine provalila u četiri stana na području Centra i to u Varšavskoj, Preradovićevoj i Amruševoj ulici te otuđila novac i nakit, dok je u dva stana u Gundulićevoj i Margaretskoj pokušala provaliti", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliana 12.12.2017.

    Zanimljivo da ove koji ukradu milijune nikad ne ulove.

  • Ninekino 11.12.2017.

    Nasi i vasi naravno Romici ljubi ih nas banditos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare