To je to što me zanima!

Uhitili Splićanina pa sad traže ključeve: Kombijem blokirao ulaz u zgradu Agram banke

'Lopovi, dosta je' piše na kombiju kojim je Josip Bekavac blokirao ulaz u zgradu Agram banke u Splitu. Kako piše Dalmatinski portal, ogorčen j e zbog nerješavanja imovinsko-pravnih odnosa oko poslovnog prostora
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je Josipa Bekavca koji je jutros kombijem blokirao ulaz u zgradu Agram Banke u Splitu, objavio je Dalmatinski portal.

Kako se navodi, kombi na kojem je napisano 'Lopovi, dosta je', parkirao je pred ulaz jer je ogorčen postupanjem instituacija i nerješavanjem imovinsko-pravnih problema oko poslovnog prostora u Vili Velebita. 

- Neću otići dok ne dođe netko iz Državnog odvjetništva. Blokirali su mi život sedam godina. Prodali su poslovni prostor za 400 tisuća eura, a milijun kuna su meni odbili od računa, još 500 tisuća kuna imaju ovrhu na moju kuću i kuću mojih roditelja. Sve su uzeli. Ne dam. Ovo je za DORH! - pričao je muškarac koji je rekao i da sve traje sedam godina.

Policija ga je kasnije privela na kriminalističku obradu, a kako je bacio ključeve vozila, kombi je ostao pred zgradom dok policija traga za ključevima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dianysi 24.03.2021.

    Plavi klauni u zastiti banke, a od naroda uzimaju novce za place...

  • os-lega 24.03.2021.

    Sreća pa je kombi bio prazan (pretpostavljam).

  • 24.03.2021.

    ovo je za Filipa a ne za DORH. krivu crkvu moliš

Komentiraj...
Vidi sve komentare