To je to što me zanima!

Uhitili su mladiće u Zadru koji su napastovali djevojku (17)

Obraćali su se djevojci na vulgaran način, a i hvatali su je po intimnim dijelovima tijela. Djevojka im je uzmicala te je udarila glavom u zid. Mladiće su uhitili...
Vidi originalni članak

Mladići u dobi od 17 i 19 godina s grupicom od nekoliko mladića napali su djevojku (17) u četvrtak oko 19.30 sati na peronu autobusnog kolodvora u Zadru. Obraćali su joj se na vulgaran način, a i hvatali su je po intimnim dijelovima tijela. Djevojka im je uzmicala te je udarila glavom u zid. Policajci su o napadu dobili dojavu dva sata kasnije, a djevojku su odvezli u zadarsku Opću bolnicu. Nisu joj utvrdili ozljede, ali su je zbog pretrpljenog stresa odveli na pregled na odjel psihijatrije. Nakon pregleda su je pustili kući. Policija je u petak uhitila mladiće, koji su na kriminalističkom istraživanju zbog bludnih radnji. Mladića (17) sumnjiče i za razbojništvo u rujnu ove godine. Zaprijetio je dječaku (16) te mu je ukrao manje novca. Obojicu mladića koje su uhitili privest će istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zuty 777 13.11.2010.

    odmah 6mj.u hladovinu bez posjeta pa ce malo razmisliti!!!!sudovi ih pustaju nakon prvog prekrsaja pa je zato ponovio i drugi i treci jer vidi da kazne nema!!!

  • GoranSB 13.11.2010.

    e jadni smo mi i nasa drzava

  • MikiXD 12.11.2010.

    Pa sta oni mogu kada je država to dopustila tako..i svima odgovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare