To je to što me zanima!

Uhitili su vozača kombija koji je pipkao mladića (18)

Split: D.P. je ušao u kombi koji je vozio nepoznati muškarac. Muškarac ga je počeo pipati pa je D.P. skočio van. Policajci su sada uhitili M.L. (27)
Vidi originalni članak

Splitska policija je u četvrtak uhitila M. L. (27) za kojeg se sumnja da je 8. listopada oko 22 sata pipao mladića u svojem kombiju. D.P. (18) je šetao Splitom i pored njega se zaustavio kombi. Vozač kombija ga je pitao može li mu reći gdje je Hemingway bar. Mladić mu je objasnio gdje je bar, a vozač mu je, kako bi mu zahvalio, ponudio da će ga odvesti kući. Mladić je ušao u kombi. Vozač mu se u kombiju počeo približavati i uznemiravati ga na prema mladićevim riječima, čudan način. Mladić je uskoro primijetio i da ga vozač ne vozi kući te ga je zamolio da zaustavi vozilo. Vozač to nije napravio pa je mladić panično otvorio vrata i iskočio iz kombija koji je jurio 80 km/h. Ostao je ležati u Ulici Domovinskog rata. Kasnije ga je našao prolaznik i pozvao Hitnu. Liječnici su utvrdili da mladić ima prijelom čeljusti, mnogobrojne ogrebotine i hematome. Vozač M. L. (27) je dobio kaznenu prijavu. Policiji je poznat otprije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nebojsacolic 16.10.2009.

    ...ja, stvar sudstva al policija moze malo poradit na tome da lik dodje do suda krivih ledja, zasto ne, to je najmanje sto mogu uciniti, ja bi ga u kolicima otpeljao na sud pa nek ga onda i oslobode suci...

  • Leticia 16.10.2009.

    Stvar sudstva ne policije.

  • shorty 16.10.2009.

    ali UVIJEK je poznat otprije policiji!! da nije žalosno bilo bi smiješno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare