To je to što me zanima!

Uhitili suradnika Kapetana Dragana sa 3,7 kg trave

Davora Karajčića (45) uhitili su u četvrtak u redovnoj kontroli prometa. On je bio u ratu blizak suradnik Kapetana Dragana i Milorada Legije
Vidi originalni članak

Policijski službenici sisačke policije dovršili su kriminalističku obradu nad Davorom Karajčićem (45), iz Hrvatske Kostajnice, zbog zlouporabe opojnih droga. Njega su u četvrtak oko 11.30 sati u Žažini kraj Lekenika, zaustavili u kontroli prometa.
Pregledom ruksaka uočili su PVC vrećicu sa sadržajem nalik marihuani te su ga priveli. Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku pretraženi su moped i njegove stvari i pronađene tri PVC vrećice sa 3.76 kg marihuane skanka. Isti dan pretražena je i njegova kuća u Hrvatskoj kostajnici te su policajci pronašli digitalnu vagu, 2.800 kuna i 350 eura. Protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga te mu je istražna sutkinja Ljubica Balder odredila jednomjesečno zadržavanje. Branio se šutnjom.
Inače, Karajčić je u ratu bio zapovjednik paravojne skupine SAO Krajine Hermani, blizak suradnik Kapetana Dragana i Milorada Ulemeka Legije. U Bosni i Hercegovini osuđen je na zatvorsku kaznu, ali prije tri godine pobjegao je iz banjalučkog zatvora. Živi u Hrvatskoj Kostajnici gdje koristi nekoliko objekata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • andjeo3 30.05.2008.

    \"Nije dopušteno objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete drugih korisnika, novinara ili subjekata članka.\" otkaz navedene novinarke nije lažna informacija. provjeriti se može u kući gdje joj je otkazan ugovor o radu. s pravom se može zapitati o vjerodostojnosti napisanog. pogotovo što je pouzdano da sama te članke ne piše.

  • andjeo3 30.05.2008.

    ovo nije pisala polupismena vanja smiljanić. ovaj tekst je napisao netko drugi. zar nije smiljanićka dobila otkaz u večernjaku? tja, valjda joj je netko sredio i ovaj posao........

Komentiraj...
Vidi sve komentare