To je to što me zanima!

Uhitili Titovog unuka jer je 1992. pijan ubio čovjeka

Titov unuk Edvard Broz (57) uhićen je na granici Hrvatske i Srbije zbog nesreće iz 1992. godine u kojoj je poginuo njegov suputnik Gojko Popović
Vidi originalni članak

Za Brozom je Okružni sud u Beogradu 1993. godine raspisao tjeralicu, a uhićen je 21. siječnja ove godine na graničnom prijelazu Bratovci kad je pokušao iz Hrvatske prijeći u Srbiju. Punih 15 godina istraga je bila prekinuta jer je Edvard Broz bio nedostupan pravosudnim organima Srbije.
Titov je unuk 20. kolovoza 1992. godine pijan vozio BMW 316. U prometnoj nesreći poginuo je Gojko Popović dok su Brozov sin, Edvard mlađi, koji je tada imao 16 godina, i Žarko Pejić bili teže ozlijeđeni, a Bojan Pejić prošao je s lakšim ozljedama. Uhićeni se trenutačno nalazi u Okružnom zatvoru u Beogradu.
Njegov djed Josip Broz Tito imao je šestero unučadi. Josip, Zlatica, Edvard i Svetlana su djeca sina Žarka iz tri braka, a Aleksandra (Saša) i Ranka sina Miše. Iz Žarkovog braka sa suprugom Terezom rodio se Edvard, koji je ime navodno dobio po Titovom suborcu Edvardu Kardelju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ratkajeva 24.01.2008.

    ja ovako glupa nisam skužila što je sinke štel reći pa nek mi reče.pa ću i ja glasat

  • bijela latica 24.01.2008.

    Sinke, i ja sam ti dala glas... Bivša anti-gardy ili volim-gardya... Sara, gardy ti je muško..

  • sinke 24.01.2008.

    Gardi samo sanjaj da si sam dajem glasove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare