To je to što me zanima!

Uhitili trojicu mladića jer su pokušali zapaliti klub

Ne zna se zbog čega su htjeli zapaliti noćni klub Uljanik. Tamo se svakog četvrtka održavaju Student partyji. Bacili su jedan zapaljivi koktel
Vidi originalni članak

Dva 20-godišnjaka i 19-godišnjak u subotu ujutro privedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Puli jer su bacili staklenu bocu sa zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom, na pulski noćni club Uljanik.
- Motiv još uvijek nije utvrđen, a dvojica od privedene trojice otprije su poznati policiji zbog zlouporabe opojne droge - kazala je Nataša Rogić-Jukopila iz istarske policije. Mladići su, navodno, planirali baciti više tih zapaljivih boca na terasu Uljanika, i to u petak oko 3.30 sat. Jedna boca doletjela je na krov Uljanika i zaštitar je odmah pozvao policiju. Nitko na sreću nije ozlijeđen, a počinjena je manja materijalna šteta - kazala je Rogić-Jukopila.  U Uljaniku je tu večer trajao student party i klub je bio pun studenata.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mali ne ugojeni mišo 26.06.2010.

    Da vidimo: Imadeš 18-19 godina, već si evidentiran kao konzument opojnih droga, smeta ti Hrvatska inteligencija -prevedi studenti.. Ma krasna ova Istarska dica, pravi budući legalisti!

  • leona098 26.06.2010.

    maj gad pa mi živimo u texasu,ihaaa:)

  • annette 26.06.2010.

    da vidimo, student party... ako su bile cajke, kako obično i bude, kao i obično glasnije nego što je dopušteno, vjerojatno su se pijani studoši i ostali slijevali iz kluba okolo, bučili i tu i tamo razbili nešto, a policija ne reagira, kao ni komunalci, uopće me ne čudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare