To je to što me zanima!

Uhitili Ukrajinku i hrvatskog državljanina zbog prostitucije

Utvrđeno je i kako su osumnjičeni od 2013. do 16. veljače 2017. podvodili 25-godišnju hrvatsku državljanku i organizirali spolne usluge muškim osobama
Vidi originalni članak

Završena je istraga u Novom Zagrebu nad 37-godišnjom ukrajinskom državljankom i 44-godišnjim hrvatskim državljaninom koje se sumnjiči za 46 kaznenih djela prostitucije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom pretražili su domove i prostorije koje koriste za stanovanje, kao i pretragu prometnih sredstava koje koriste za prijevoz te su pronašli više mobilnih telefona i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera koje su koristili za dogovore, prijenosno računalo te novčana sredstva za koja postoji osnovana sumnja da potječe od navedenih kaznenih djela.

Utvrđeno je i kako su osumnjičeni od 2013. do 16. veljače 2017. podvodili 25-godišnju hrvatsku državljanku i organizirali spolne usluge muškim osobama te na taj način pribavili nepripadnu materijalnu korist u ukupnom iznosu od nekoliko stotina tisuća kuna, koje su međusobno podijelili.

Osumnjičeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lollalollita 19.02.2017.

    U Ukrajini je HIV pozitivno gotovo 2%stanovništva!!!

  • VesnaTorta 17.02.2017.

    Kako je Ukrajinka došla do HR državljanstva ???

  • zippysnake 17.02.2017.

    Pustite ljude da rde ono kaj znaju i umiju!! <<<<<<<

Komentiraj...
Vidi sve komentare