To je to što me zanima!

Uhvaćen bez vozačke i osuđen 'ekspresno' na 8 dana zatvora

Mladić je jučer oko 10.45 sati u Novoj Kapeli upravljao Corsom novogradiške registracije iako nema dozvolu. Već je u nekoliko navrata činio isti prekršaj
Vidi originalni članak

Rijetko viđeno sinkronizirano i brzo djelovanje iskazali su policija i sud, koji su u srijedu uhvatili i samo nekoliko sati na zatvor osudili 18-godišnjaka.

Mladić je, naime, jučer oko 10.45 sati u Novoj Kapeli upravljao Corsom novogradiške registracije iako nema vozačku dozvolu. Kako je ranije već u nekoliko navrata činio isti prekršaj, po žurnom je postupku priveden na Prekršajni sud u Novoj Gradiški gdje je proglašen krivim te istog popodneva predan u požeški zatvor na odsluženje zatvorske kazne u trajanju od osam dana.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • TNT2 28.11.2014.

    ajmo sad sve sudske sporove prenijeti u N.Gradišku jer očito da su sudci brzi a vjerujem da kod njih sigurno "nema" nekih trakavica od par godina jer ako ovako rade na svim slučajevima onda su savjesni !!!! ali to mi se samo čini očito je baja nekome sjeo na žulj pa ga ovaj demostrativo po ekspres liniji smjestio u požeški pržun da se vidi da partija nije mačji kašalj !!!

  • pijevac 28.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nopliz, nopliz 28.11.2014.

    sad po komentarima pljuju po policiji koja ga je uhvatila, a da je nekome oduzeo život, opet bi pljuvali da policija ne radi svoj posao ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare