To je to što me zanima!

Uhvaćena na djelu: Provalnica ušla kroz prozor i ukrala nakit

Provalnica je pokušala ukrasti nakit iz stana u Zagrebu, ali ju je podstanarka koja živi u provaljenom stanu, uhvatila i zadržala do dolaska policije..
Vidi originalni članak

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Provalnica je gurnula alat pod prozor i ušla u stan u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici. Ispremetala je stvari kako bi pronašla vrijedne predmete. Ukrala je nakit i pobjegla kroz prozor. U to vrijeme je došla podstanarka (66) koja živi u provaljenom stanu. Vidjela je provalnicu (50) kako izlazi kroz prozor u dvorište i potrčala za njom.

Sustigla ju je i uz pomoć građana zadržala do dolaska policije. Vrijednost nakita koji je pokušala ukrasti se procjenjuje na 8.500 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tajnamoja 07.02.2017.

    Nadam se da ju je dobro pocupala do dolaska policije.

  • zebra 27 31.01.2017.

    Ajde ako se je već usudila ić krast, onda je trebala znat da mora bit spretna i fizički spremna i aktivna za trčat da može pobjeć sa pljenom koji je ukrala.. A ne ovako ona ima 50 godina, a podstanarka stana u koji je provalila 66 godina i ova ova žena potrči za njom i uspije je odmah dostić i uhvatiti.. Hehe,nije baš tako lako biti lopov kako si netko zamisli..

  • yocko 30.01.2017.

    Provalnica je bila u klompama pa nije mogla trčati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare