To je to što me zanima!

Uhvatili dilera (27), u Umagu je prodavao kokain i marihuanu

Policija je dotičnog zatekla 3. kolovoza oko 22,30 sati u Ulici Otavija Zakinje u Umagu, a kod sebe je posjedovao 0,27 grama kokaina. S njim u društvu nalazio se drugi 27-godišnjak
Vidi originalni članak

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom te utvrdila da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja iste. 

Policija je dotičnog zatekla 3. kolovoza oko 22,30 sati u Ulici Otavija Zakinje u Umagu, a kod sebe je posjedovao 0,27 grama kokaina. S njim u društvu nalazio se 27-godišnjak te su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo obojica uhićeni.

Temeljem naloga nadležnog suda, obavljena je pretraga doma kojeg koristi, te su pronašli nekoliko vrećica s oko 3 grama marihuane, za koju je utvrđeno da pripada drugom 27-godišnjaku koji je s njim zatečen na cesti, pa je protiv njega zbog neovlaštenog posjedovanja droge nadležnom sudu podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.  

Daljnjom krim istragom nad prvoosumnjičenim utvrđeno da se bavio preprodajom droge, uz to i da je davao na konzumiranje drogu,  pa je stoga priveden i u večernjim satima  4. kolovoza predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lika gs 06.08.2020.

    A kad misle uhvatit u Gospicu i okolici ote sto prodaju drogu

  • Tatatatiiraa 06.08.2020.

    ni 0.3 koksa .. (3g blitve je 2.)..i u zatvor ga poslalo radi 0.27 i rekla kazala

  • 06.08.2020.

    Kakav Narkoboss???? Smrtna kazna,sad će u dosijeu uvjek biti smeće,a tko se sjeća neke Dalićke i ostalih Nadana Vidoševića,Sanadera,Rimčuša i može se ovako do sutra,dok se ne uvede da je doživotan zatvor za te koji su generacije i generacije zakinuli,daj novinari izaberite nešto bolje,jadniji ste od ovog momka koji je mislio se obogatiti drogom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare