To je to što me zanima!

Uhvatili je u krađi donjeg rublja i u torbi joj pronašli mrtvu bebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Tiona (17) tvrdi kako je imala pobačaj. Odvezli su je u bolnicu. Istražuju je li njezina priča istinita. Susjedi kažu da je dobra cura koja prije nije radila probleme
Vidi originalni članak

Tiona Rodriguez (17) je uhvaćena u krađi donjeg rublja u trgovini Victoria’s Secret. Policajci su u njezinoj torbi pronašli  mrtvu bebu. 

Tiona i njezina prijateljica Francis Estevez (17) su u četvrtak "šopingirale" u trgovini u New Yorku. Vidio ih je zaštitar i posumnjao da kradu pa ih je odveo u stražnju prostoriju i nazvao je policiju. Policija je stigla i pregledala njihove torbe. Mrtav fetus su našli u crnoj plastičnoj vrećici. Bio je zamotan u odjeću te pokriven ukradenim donjim rubljem. Rodriguez su odvezli u bolnicu, a njezinu prijateljicu na ispitivanje. 

Kaže da je dan ranije imala pobačaj i da nije znala što učiniti

Tiona je rekla policiji da je dan ranije imala pobačaj. Jedan izvor iz policije tvrdi da je djevojka bila trudna šest i pol mjeseci, a drugi da je do kraja iznijela trudnoću. Rekla im je da nije znala što bi učinila. Istražuje se da li je njezina priča istinita. Inače, Tiona ima sina (2) te živi sa svojom majkom. 

Susjedi tvrde da nikada nije radila probleme

Njezin susjed Zami Ford (17) tvrdi kako je Tiona dobra djevojka te kako ne može vjerovati da je to učinila.

- Nisam ni znao da je trudna. Ide u školu, nikada nije radila probleme. Zajedno smo odrasli. Vjerojatno je bila nervozna i nije znala što da napravi. Ona ne bi nikoga ozlijedila - rekao je Ford. 

Obdukcijom će utvrditi je li beba rođena živa ili mrtva

Obdukcija će pokazati je li dijete rođeno mrtvo ili živo. Tiona je u srijedu navečer na svojoj Facebook stranici napisala: "Ovi trudovi, uskoro". Također je napisala kako je uzbuđena zbog intervjua za posao na kojem je bila taj dan.  

Kupci u trgovini su se šokirali nakon što su čuli što je bilo. No većina njih žali djevojku.

- Sigurno je bila u teškoj depresiji - rekla je Yvonne Sonera (44) koja je također majka, piše nydailynews. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mima Šiš 18.10.2013.

    Ovo je .roser.....vjerojatno je bila nervozna i nije znala šta da napravi.... Čudne li nervoze, nosati mrtvo dijete u torbi dok se šopingari......

  • luka nola 18.10.2013.

    Davno nisam pročitala nešto ovako bolesno i morbidno

  • WOMANIZER 18.10.2013.

    ne vjerujem joj niti je to što je napravila normalno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare