To je to što me zanima!

Uhvatili pljačkaše: Tinejdžer i prijatelji krali nakit iz zlatarne

Ukradeni nakit vrijedan je nekoliko stotina tisuća kuna. Policija je kod trojice pljačkaša, od kojih jedan ima samo 17 godina, pronašla dio ukradenog nakita...
Vidi originalni članak

Tinejdžer (17) i dvojica mladića stara 21 i 23 godine upali su u prošli utorak u zlatarnu u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog u Križevcima. Imali su pištolj i zaposlenicama su prijetili smrću te ih natjerali da im predaju zlatni nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna. Pobjegli su, ali je križevačka policija u srijedu objavila kako nakon tjedan dana bijega uhvaćeni. Dio nakita su pronašli kod njih. Sva trojica su završila u pritvoru te ih očekuje 'susret' s državnim odvjetništvom koje će odlučiti hoće li od Županijskog suda u Bjelovaru tražiti istražni zatvor za trojicu razbojnika.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KlikZG1 19.12.2018.

    Za ovu bižuteriju mogli su dobiti najviše 3000 škuda . Zlato vrijedi samo u polugama ili listićima ako je 24 karatno...Ovi su više za psihijatra nego za zatvor..

  • METROPOLA 19.12.2018.

    Svaka im cast, bolje pokazat inicijativu nego radit za 3000kn,a ovim pljackama zlata, dijamanta nije ostecen niko osim banke.

  • flashlight57 19.12.2018.

    Ovo su sitne ribe, a velike su na markovom trgu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare