To je to što me zanima!

Nakon 15 dana panike pronašli su računalo s tajnama DORH-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zamjeniku glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, lopovi su ukrali laptop 14. rujna u restoranu Boban u Zagrebu. Policija je uhitila dvojicu muškaraca...
Vidi originalni članak

Draženu Jeleniću, zamjeniku glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, lopovi su ukrali laptop 14. rujna u restoranu Boban u Zagrebu. Jutarnji list piše da su na njemu bili povjerljivi podaci. 

Policija je nakon desetak dana uhitila dvojac i pronašla računalo. Riječ je o Ivi J. i Omeru C. Osim laptopa s navodnim tajnama DORH-a, ukrali su novčanik umirovljenom časniku američke vojske u hotelu Regent Esplanade.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • CptNemo 04.10.2012.

    Btw, inače takvi nemogu niti ući na takva mjesta, barem je tako bilo prije. Znači nešto tu debelo ne štima sve zajedno...Nego reci jel ga ukrao sa stola, pazi , u sred Gajeve, di ima više murije u civilu koji paze na državne "dužnosnike" nego prolaznika..Gle, ovu foru mi nitko nemre prodati...Osim toga, takvima je totalno onemogućen ulaz na takva mjesta...Konobari+murija, svi znaju sve o svakome...Ne bi ih štel učit poslu, ali očito moram...Ovo je doslovno nemoguće da se desi, samo tako, ako me kužiš...Osim toga lik valjd nije ručao SAM u Bobana, nego s nekime, i taj "netko" kao nije vidio ništa dok mu netko nepoznat prilazi stolu i krade laptop..pa daj, ovo je presmiješno...Mada, nije niti čudo, ima jedan jako dobar interni vic o KaraMarkovim "agentima", te njihovoj inteligenciji i sposobnostima..

  • Gemmini 04.10.2012.

    Pa opet nisu policajci našli kompjuter, zar ima netko pametan , da u to povjeruje, jer za tim i nema potrebe. Samo je ponudnik interneta lovijo IP broj raćunala, i kad su se ova dvojica konektirali , već su bili locirani sa adresom priključka. Ako su išli u cajber cafe onda su bili i snimljeni pre hapšenja! Sliku će vidjeti na sudu. Koji kreten danas još krade notesnike i računala ? Samo glupi talibani!

  • Drag Kverkus 02.10.2012.

    Sad se vidi kako radi hrvatsko pravosuđe, policija i DORH, SIS I sve te glupe službe. U pravoj državi službenici ne mogu iznositi izvan ureda ništa, ali baš ništa što ima veze s njihovim poslom. To pravilo vrijedi i u običnim boljim firmama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare