To je to što me zanima!

FOTO Uhvatili su osumnjičenog za ubojstvo, skrivao se u šumi

Čuli smo neku glasnu prepirku, dva muška glasa, ali nismo nešto obraćali pretjerano pažnju. Jedino što sam uspjela razaznati prije nego što sam čula vrisak, rekla je jedna od susjeda
Vidi originalni članak

Zagorska policija privela je tijekom jutra muškarca kojeg se sumnjiči da je ubio 45-godišnjaka tijekom noći na petak, potrvdili su iz PU krapinsko-zagorske.

Kako piše Zagorje.com, navodno se skrivao u obližnjoj šumi.

- Ja ne pamtim ovakvu situaciju u svojih 47 godina. Odrasli smo zajedno - kažu nam susjedi koji su u šoku. Ispričali su kako su muškarci odrasli zajedno i da su navodno dugi niz godina imali ovakve svađe.

UBOJICU NISU PRONAŠLI? Užas u Oroslavju: Muškarac ubijen nožem kod vlastite kuće

- Nismo čuli nikakvu buku, samo se odjednom stvorilo puno policije. Međutim, policija je ovdje često dolazila - kažu nam susjedi.

Podsjetimo, muškarac (45) ubijen je tijekom noći, a očevid na mjestu zločina obavilo je Županijsko državno odvjetništvo koje navodi kako se osnovano se sumnja da se radi o kaznenom djelu ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona.

- Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika  izdala je uputnicu za prijevoz mrtvog tijela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku , te je izdala nalog za obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u suradnji s nadležnom PU Krapinsko-zagorskom poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela - navode iz državnog odvjetništva.

Kako navodi Zagorje.com, muškarac je ubijen svega stotinjak metara od svoje kuće, gdje je živio sam. Navodno policija još nije pronašla počinitelja.

- Čuli smo neku glasnu prepirku, dva muška glasa, ali nismo nešto obraćali pretjerano pažnju. Jedino što sam uspjela razaznati prije nego što sam čula vrisak, bilo je: ‘Dokle više majku mu‘. Tko je to rekao ne znam, a tek sam jutros čula da je Josip ubijen - kaže za Jutarnji jedna mještanka.

- U šoku sam, nemam riječi. Ovo je još jedna tragedija u nizu koja je pogodila naše mjesto - rekao nam je Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, nakon što je prije mjesec dana stradalo dijete iz Oroslavja koje se utopilo u bazenu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • joža doktor 09.09.2022.

    Poručio bih svim >dušebrižnicima< koji se tako brižno bave Zagorcima i njihovim alkoholizmom slijedeće: Od naveke Zagorci si voliju spiti kaplju dobrog (ili manje dobrog) vina ,koje ih tjelesno i dušeno okrepljuje i hrani ,zove na popevku i veselje daje im životnu radost, (nažalost ima iznimki). To je vama s brdoitog Balkana teško shvatljivo ,koji nakon par čaša vadite čakije , pištolje, i od vode ste bedasti.

  • Smuky 09.09.2022.

    Nije se skrivao išao je brati gljive i vrganje.

  • 09.09.2022.

    Sve je to od ranih sorti,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare