To je to što me zanima!

Žena (32) spriječila muža da joj ubije mladog ljubavnika (26)

Muškarac (35) je pratio Audi do Kusanovca na Lonji i u njemu ugledao svoju ženu s ljubavnikom. Posvađao se s njom i otišao po palicu. Ljubavnika je udario više puta
Vidi originalni članak

Muškarac (35) u noći na utorak, 15 minuta iza ponoći, dovezao se u Fiat Puntu do poljskog puta u Kusanovcu kod mosta na rijeci Lonji. Parkirao se pored Audija A3, zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojem je ugledao suprugu (32) u društvu muškarca (26). Izbezumljeni suprug posvađao se sa ženom, a potom otišao kući po metalnu polugu. Vratio se i počeo polugom lupati po automobilu. 

Kad je ljubavnik izašao iz Audija osumnjičeni ga je više puta pajserom udario po glavi i tijelu. Žena ga je spriječila da mladića teže ozlijedi pa se potom odvezao doma gdje su ga pokupili policajci. 

Priveli su ga u Policijsku postaju Dugo Selo gdje su ga kriminalistički istražili. Potom su protiv njega tužiteljstvu podnijeli kaznenu prijavu zbog sumnje da je pokušao ubiti ženina ljubavnika iz niskih pobuda te za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. 

Istražna sutkinja Županijskog suda u Zagrebu poslala ga je na mjesec dana u Remetinec. U istražnom zatvoru završio je kako ne bi mogao utjecati na svjedoke te kako, eventualno, ne bi ponovno posegao za pajserom i potražio ljubavnika svoje žene.

Idi na 24sata

Komentari 503

  • vero1010 13.09.2014.

    O joj........ siroti čovjek....... ni kriv ni dužan završi u zatvoru........ kaj trebal ga je gledati i diviti mu se

  • Tiranosaurus 12.09.2014.

    Zakaj je tukel njega..pa on nije niš kriv..trebal je razbit ženu

  • zivot je more 12.09.2014.

    niko ne bjezi iz boljeg u gore treba saslusati i drugu stranu price ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare